Contemporary apartments in the heart of Bristol

The Atrium

Whether you’re simply passing through on your way home, or meeting friends, the Atrium provides a welcoming, calm space that sets the harmonious standard for the entire development.

Aesthetically, this light open space combines modern architectural values with natural, traditional elements such as rich walnut and deep dark wenge timbers, cool slate and polished concrete surfaces. The invigorating oxygen-rich living wall enhances the guest waiting area with its contemporary, welcoming seating with a colour palette of cool moon grey and aqua.

At first floor level the spacious private residents gym overlooks the Atrium, adding a vibrant energy to this special communal space.

The Atrium also subtly provides the practical elements of everyday life; contemporary lifts, private post boxes, access to residents’ private parking and a daily concierge to make sure that even when you’re out, someone is in to sign for deliveries.